Adverteren

Leuke meidenavond met series!


Actueel 23 Dec 2019
Leuke meidenavond met series!

Tijd om eens wat samen te doen dames, een leuke avond organiseren en dan fijn serie kijken, dat is toch ook wat jullie graag doen? Daarom hebben we een paar leuke tips voor je op een rijtje gezet. Lees deze maar snel door, kies een serie en geniet van deze momenten!

Riverdale

De Amerikaanse serie Riverdale is gebaseerd op de Archie stripserie. Je volgt hierbij een groep jongeren en die maken van alles mee als het gaat over familie, liefde en school. Het dorpje waar ze wonen lijkt heel klein en saai, maar als Archie en zijn vrienden dan betrokken zijn bij een moordzaak, dan komen ze er pas echt achter wat er in Riverdale gaande is. Een spannende serie, maar ook veel punten van herkenning, de moeite waard om op het puntje van je stoel te zitten en te kijken!

Reign

In deze drama serie kun je het verhaal volgen van de Schotse koningin Mary. Ze weet het lot van een aantal landen naar haar hand te zetten. Liefde speelt een grote rol in deze serie en je gaat mee terug in de tijd en wie weet wat er dan allemaal gaat gebeuren… veel wat je niet had verwacht!

Outlander

De Engelse verpleegster Claire deed dienst in de Tweede Wereldoorlog. Ze hecht de meest heftige wonden en ze gaat met haar man op reis wanneer de oorlog voorbij is. Maar wat gaat er dan allemaal gebeuren? Ze gaat de familie geschiedenis van haar man ontdekken in Iverness (Schotland). Alleen komt ze dan terecht in het jaar 1743 en moet dan trouwen met een strijder. Doordat Claire helende kunsten kent, kunnen de Schotten dat maar al te goed gebruiken. Ze willen haar dan ook niet laten gaan, maar wat moet Claire nu doen? Ze zit vast tussen twee werelden in, ze moet hierbij dan toch echt een keuze maken tussen de twee mannen. Wie zou ze kiezen en wat zijn dan de gevolgen vanuit de andere kant van de wereld? Je komt er achter als je deze serie gaat kijken…

Netflix series voor vrouwen
Internet 15 Jul 2020

Netflix series voor vrouwen

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen