Adverteren

Nog meer leuke vrouwen series


Hobbies 26 Mar 2019
Nog meer leuke vrouwen series

Cable Girls komt uit 2017 en bestaat uit 5 seizoenen met 37 afleveringen, het is te zien op Netflix. Je ziet in de serie vier vrouwen en ze gaan werken bij een telefoonmaatschappij. Ze zijn erg ambitieus en ze zijn aan het vechten voor onafhankelijkheid. Maar ze moeten tussendoor ook om leren gaan met vriendschap en romantiek… hoe gaat dat er uit zien? Je komt er vanzelf achter als je deze serie gaat bekijken.

Mistresses         

Tussen 2013 en 2016 was Mistresses op tv te zien en momenteel op Netflix. Het bestaat uit vier seizoenen en 52 afleveringen. In deze serie zijn vier meiden echt de beste vriendinnen, ze geven elkaar dan ook advies over relaties, maar hoe gaat dat vorm krijgen? Ze hebben namelijk erg ingewikkelde relaties alleen daar zijn ze zelf nog niet achter…

Younger

Een leuke meidenserie uit de VS is Younger. Deze bestaat uit zes seizoenen en 72 afleveringen. Het is een romantische serie die in 2015 is begonnen. Het gaat over Liza Miller, 40 jaar en gescheiden. Ze wil graag een baan en ze doet alsof ze 26 jaar is. Waarom? Omdat ze zichzelf te oud vindt. In het café wordt ze dan versierd door iemand die denkt dat ze 20 jaar is.. hoe gaat dat aflopen?

The Vampire Diaries

Een leuke aanrader, maar liefst acht seizoenen en dus veel uren kijk plezier. 171 afleveringen en het is een spannende en romantische serie tegelijk. Het begint allemaal door het overlijden van de ouders van Jermey en Elena, ze gaan bij hun tante wonen en daar ontmoet ze op school Stefan. Ze is van hem onder de indruk en wat ze niet weet, is dat Stefan een vampier is.

Jane the Virgin

Een serie bestaande uit vijf seizoenen en wel 100 afleveringen. Het is een grappige serie uit 2014 en de inspiratie komt uit de soapserie uit Venezuela. Jane is nog maagd en ze wachten met seks tot na het huwelijk. Maar als de naar de gynaecoloog gaat, wordt ze zwanger, hoe gaat het dan verder?

Leuke series op Netflix
Hobbies 16 Aug 2019

Leuke series op Netflix

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen