Adverteren

Netflix series voor vrouwen


Internet 15 Jul 2020
Netflix series voor vrouwen

Er zijn erg veel series waar vrouwen graag naar kijken, daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld Seks and the City, maar ook Gossip Girl en Devious Maids. We hebben een paar leuke series voor je op een rijtje gezet, met een kort uitleg en wie weet zit er wat voor je tussen!

Crazy ex girlfriend

De serie genaamd Crazy ex girlfiend was tussen 2015 en 2019 op tv te zien. Het zijn in totaal 4 seizoenen en maar liefst 61 afleveringen. Het is een romantische, muzikale dramaserie. Alles is opgenomen in West Covina, gelegen in Californië. In Nederland kun je de serie nu ook kijken op Netflix en Rachel Bloom is de hoofdrolspeelster. In de serie speelt ze Rebecca Bunch, en dit is een gedreven en succesvolle dame. Ze gaat op zoek naar geluk en zegt haar baan bij het advocatenkantoor zomaar op. Het nieuwe avontuur begint…

Chesapeake Shores

Een romantische dramaserie bestaande uit vier seizoen met 36 afleveringen. Het verhaal is gebaseerd op de roman van Sherryl Woods. De serie kan bekeken worden op Netflix en hierbij wordt Abby Winters O’Brien gevolgd, zij is een succesvolle zakenvrouw. Ze gaat terug naar haar geboortestad en daar komt ze weer in aanraking met haar verleden. Ze komt haar oude schoolliefde weer tegen, maar ook met haar vader en schoonmoeder. Wat zou ze doen? Zou ze in haar geboortestad blijven en zo ja hoe zou dat gaan? Je komt er achter als je de serie gaat kijken.

Girls

Een echte serie voor en over vrouwen heet Girls. Deze was tussen 2012 en 2017 veel op tv te zien en bestaat uit zes seizoenen met 62 afleveringen. Vier dames wonen in New York en ze moeten om leren gaan met veel vernederingen en met weinig overwinningen. Hoe zou dat er in de praktijk uitzien?

Nashville

Tussen 2012 en 2018 was Nashville op tv, een erg populaire serie bestaande uit zes seizoenen en 124 afleveringen. Waar dat over gaat houden we nog even geheim, het is veel leuker als je de serie zelf gaat kijken op je gemak!

Superhelden series
Internet 16 Mar 2020

Superhelden series

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen