Adverteren

Superhelden series


Internet 16 Mar 2020
Superhelden series

Ben je ook wel in voor wat meer spanning en avontuur? Dan is de super helden serie van Agent Carter vast en zeker wat voor jou! Twee seizoenen en 18 afleveringen gaan ervoor zorgen dat je echt gaat genieten. Het gaat over Peggy en zij is een alleenstaande vrouw en hoe kan het ook anders, ze werkt bij de politie. Maar ze moet helaas het verlies verwerken van Captain America. Maar ook zal ze haar mannetje moeten staan op het werk. Mannelijke collega’s nemen haar niet serieus maar Howard Stark ziet haar wel zitten! Ze gaan samen op avontuur…

Grace and Frankie

In totaal heb je zes seizoen en 78 afleveringen kijk plezier als je voor Grace and Frankie kiest. Je kunt de serie kijken op Netflix en het is een en al komedie. Twee vrouwen spelen de hoofdrol en dat wordt spannend want hun mannen worden verliefd op elkaar. Ze gaan er dan ook echt met elkaar vandoor en hoe gaat dat verder? De vrouwen hebben elkaar nooit gemogen, maar ze moeten toch samen om leren gaan met deze vreemde situatie…  In de werkelijkheid kan het zich natuurlijk ook voor doen, maar het gaat er nu toch wel erg bizar aan toe. Je gaat echt genieten van deze serie, hoe zou jij er op reageren als het jou zou overkomen?

New Girl

Een serie die is verschenen tussen 2011 en 2018 is New Girl. In totaal zijn er zeven seizoenen en 146 afleveringen en dit was te zien op Fox. Het gaat allemaal over Jess, een schattig meisje maar ook sukkelig. Ze heeft haar vriend betrapt met een ander en dan gaat ze op zoek naar een eigen woning. Ze kiest een appartement en daar wonen drie vrijgezelle mannen. Hoe zou het verder gaan? Een spannende serie, maar ook komisch hoe het er iedere keer aan toe gaat. Dit is het kijken dan ook meer dan waard en zo heb je echt weer uren kijk plezier, met je vriend of lekker alleen of als meidenavondje misschien wel!

Netflix series voor vrouwen
Internet 15 Jul 2020

Netflix series voor vrouwen

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen